Produkter

Pointcyber spesialiserer seg på skreddersydde webløsninger, men vi tilbyr også mer tradisjonelle websløsninger, som nettsteder og andre typer prosjekter.

NETTSIDEUTVIKLING

NETTSIDEUTVIKLING

Webutviklingsprosessen inkluderer flere forskjellige oppgaver som webdesign, klient og server side scripting, sikkerhetskonfigurasjon, innholdsutvikling og mer. Hos oss i PointCyber ​​tror vi ikke på å jobbe med utdaterte teknologier, men vi foretrekker å jobbe med nyeste teknologier i markedet for å sikre kvalitet, sikkerhet og fantastisk visuell opplevelse for prosjektet. Vi vil utvikle alt fra enkle informative nettsteder til avanserte webløsninger for deg og dine kunder med god kvalitet, nøyaktighet og rimelig pris.

WEBHOTELL OG VEDLIKEHOLD

WEBHOTELL OG VEDLIKEHOLD

Etter at prosjektet er ferdig, kan det være tidskrevende og utfordrende å finne en god webhotell leverandør for prosjektet ditt, og deretter holde oversikt over viktig informasjon fra din webhotell leverandør. Derfor tilbyr PointCyber ​​verts- og vedlikeholdstjenester alt i en pakke. Vi vil sørge for at prosjektet ditt alltid er online, og vi tilbyr også gratis vedlikehold for alle våre kunder. Hvis du utvikler et prosjekt med oss, tilbyr vi tre hele måneder med gratis, begrenset webhotell for prosjektet ditt. PointCyber ​​er ikke direkte vert for prosjektet ditt, men samarbeider med andre kjente hosting-merker for å sikre toppkvalitets webhotell.

VISUELL IDENTITET

VISUELL IDENTITET

Etter hvert som firmaet ditt eller merket vokser, bør du vurdere å tilpasse og utvikle identiteten din (bedriftens stil). PointCyber ​​kan og vil hjelpe deg med det. Vi vil designe hele pakken for deg, logo, krus, t-skjorter, plakater, etc.

GRAFISK DESIGN

GRAFISK DESIGN

I en verden hvor visuell dataforbruk er viktigere enn noensinne, spiller grafikk og webdesign en viktig rolle i din suksess. Å skille seg ut blant tusenvis av konkurrenter kan være tøft.PointCyber ​​hjelper deg med dette. altt du ønsker, kan vi designe raskt og til en fornuftig pris.

MOBILAPPER

MOBILAPPER

I en tid med teknologi og innovasjon er det viktig å utvide virksomheten din så mye som mulig, en av de største måtene å gjøre det på er mobil applikasjon. Enten du eier et byggefirma som innoverer måten dine ansatte optimaliserer sitt arbeid eller en restaurantvirksomhet som ønsker en mer kundevennlig måte å bestille på, er svaret mobilapplikasjon. PointCyber ​​tilbyr full applikasjonsutvikling inkludert (UI / UX DESIGN, CODING, DATA ENCRYPTION) og mer.

PROGRAMMERING

PROGRAMMERING

Mens vi nesten alltid anbefaler at programvaren din er webapplikasjonsbasert, hvis du trenger en tilpasset programvare for prosjektet ditt, tilbyr PointCyber ​​en rekke tjenester, inkludert programmering i C ++, Java og andre språk. For mer informasjon, vennligst kontakt vår support - seksjon

INNHOLDSSKRIFT

INNHOLDSSKRIFT

De fleste webprosjekter krever stor mengde informasjon om nettstedet, produktet og teamet ditt - PointCyber ​​tilbyr seo optimaliserte innholdsskrivingstjenester for ditt webprosjekt.